Op 15 en 16 september heb ik geholpen bij een van de eerste optredens van BLØF na de Corona pandemie.

In de 2 jaar van de pandemie heeft BLØF een aantal nieuwe nummers uitgebracht. Waar deze normaal gesproken redelijk snel toegevoegd worden aan LiveSeq, stapelde deze nummers zich op tot er weer een keer gespeeld mocht worden. Hierdoor waren er op de dag van de doorloop van het optreden nog een aantal wijzigingen nodig die last minute moesten worden uitgevoerd.

Waar ik bij vorige projecten altijd samen met mijn vader werkte, heeft hij vanwege zijn directeurschap bij Muziek en Technologie minder tijd. Om deze reden ga ik steeds meer autonoom te werk. Mijn vader is hierbij nog steeds een vangnet en zorgt dat hij oproepbaar is in geval van problemen. Hij hoeft echter niet altijd meer (fysiek) aanwezig te zijn bij de repetities.