U.F.O.-App

Update U.F.O.-App

In april 2022 is officieel begonnen met het gebruik van de U.F.O.-app. Een update voor de app was al langere tijd noodzakelijk. Na meer dan twee jaar de app te hebben gebruikt bleken sommige PilCie, penningmeester en admin processen niet optimaal te werken.
Live Productie

Anouk Malieveld 2022

Ook het werk met Anouk is weer begonnen. De restricties van de Corona Pandemie zijn ondertussen bijna allemaal opgeheven waardoor het ook weer mogelijk is om grote festivals en optredens te geven. Anouk heeft deze keer uitgepakt met een concert op het Malieveld met 40.000 bezoekers.
U.F.O.-App

U.F.O.-App

Afgelopen tijd ben ik bezig geweest met het ontwikkelen van een web framework. Dit framework is gebaseerd op de core van de NichePlayer. De laatste maand ben ik met dit framework een app te ontwikkelen voor mijn studenten scoutinggroep de U.F.O.-stam.
Apps

VSynth

VSynth is een project met een medestudent (Olivier Terpstra) waarbij wij hard- en software ontwikkelen om cv en gate signalen van een eurorack naar MaxMSP of andere software te krijgen. Met deze data kan Olivier vervolgens een systeem ontwikkelen om visuals te genereren aan de hand van de patch op zijn eurorack.