Op 22 september 2023 heb ik mijn master diploma ondertekend. Vanaf vandaag heb ik een Master of Music diploma met als afstudeerrichting Music Design.

Diploma

Nadat ik in 2021 mijn bachelor diploma heb gehaald ben ik direct doorgegaan met mijn vervolgopleiding. Van september 2021 tot augustus 2023 heb ik de opleiding Master of Music – Music Design (MMus) gevolgd aan de HKU. Deze opleiding is een direct vervolg op mijn bachelor Muziek en Technologie.

De opleiding ging voornamelijk over het ontwikkelen van reflectieve vaardigheden. Ik heb mij dan ook de afgelopen jaren bezig gehouden met het verbeteren van mijn werkproces. Dit heb ik gedaan door het doen van projecten zoals de NichePlayer, VSynth, U.F.O.-App en verschillende Live Productie projecten. Ik heb mijn master scriptie (binnen de MMus een Supportive Narrative) geschreven over Technologie in het distributieproces van muziek.