Ook het werk met Anouk is weer begonnen. De restricties van de Corona Pandemie zijn ondertussen bijna allemaal opgeheven waardoor het ook weer mogelijk is om grote festivals en optredens te geven. Anouk heeft deze keer uitgepakt met een concert op het Malieveld met 40.000 bezoekers.

Na het project met BLØF in maart heb ik ook deze keer een meer zelfstandige rol aangenomen. Mijn vader heeft op de achtergrond de content voorbereid voor LiveSeq. Ik heb vervolgens tijdens de repetitie het systeem beheerd, en waar nodig wijzigingen aangebracht aan de content. Omdat er 40.000 bezoeker verwacht werden moest het systeem weer sync-redundant worden uitgevoerd.

Wat dit project extra complex heeft gemaakt, is dat Anouk op het Malieveld is getrouwd. Om dit te vieren werd er een bloemenboog op het podium gerold, en is er een nummer opgevoerd door de band. Tijdens de ceremonie mocht er ook familie en vrienden op het podium aanwezig zijn. Hierdoor was het extra druk, waardoor ik mij voor het eerst realiseerde hoe steriel en gefocust het podium normaal is.