Een tijdmachine met hardware knoppen en generatieve audio.

Dit apparaat is gemaakt met een Arduino Due, een Raspberry pi B+ met daarop een HiFiBerry DAC+, en wat hardware.

Door de knoppen in een juiste volgorde in te drukken kan een muziekje worden afgespeeld. Deze code is door een bepaalde combinatie van knoppen in te drukken te wijzigen. Voor gebruik is er geen computer nodig. Wel kan hij worden gedebugd door een ethernet kabel te verbinden, en met ssh of vnc te verbinden.

In de standby mode wordt een standaard drone afgespeeld. Deze drone wijzigt om de paar seconden zijn LFO snelheid. Daarnaast worden over de knoppen bepaalde lichtpatronen afgespeeld. Bij het indrukken van de knoppen wordt een speciaal geluid afgespeeld, afhankelijk van de knop die is ingedrukt. Zodra er een code wordt ingevuld, worden de ingedrukte knoppen een voor een verlicht en krijg je het geluid van die knop te horen.

  • Open
  • Knoppen
  • Kist
  • Binnenkant
  • Hardware