Een controller waarmee je twee midi program changes tegelijk kan sturen door middel van een touch interface. Settings maken gebruik van een excel file.

Het settings bestand is opgedeeld in vier sheets. In de eerste kan ik nummers aanmaken/wijzigen. In de tweede en derde sheet staan de namen van de geluiden. In de vierde staan enkele andere instellingen zoals midi apparaten en channels. Je kunt makkelijk nieuwe nummers toevoegen door een extra regel in de eerste sheet te maken met daar de titel van het nummer.

De interface is in drie delen opgesplitst. Met de bovenste kun je het nummer wijzigen. De anderen zijn om apart de apparaten te wijzigen. Als het nummer wordt veranderd, krijgen beide apparaten een program change. Dit veranderen die je door op de “strook” naar links of rechts te swipen.